Personeel

Personeel

Werken op een AURO-school betekent werken aan de ontwikkeling van kinderen, van jezelf en van je collega’s. Van iedereen binnen AURO wordt verwacht dat hij of zij blijft werken aan zijn of haar professionaliteit. Dit kan zijn door een training of opleiding te volgen, maar ook op een informele manier. Je vraagt en geeft feedback aan een collega, of bespreekt leuke of juist lastige situaties in de klas. Het belangrijkste is dat alle personeelsleden blijven nadenken over hun werk. Er wordt kritisch gekeken of het aanbod past bij de leerlingen en of het aanbod op een goede manier wordt uitgevoerd. Daarbij past ook dat de resultaten systematisch geëvalueerd worden. In het strategisch beleidsplan geven we vorm aan deze permanente verbetering van de kwaliteit.

Ontwikkeling staat hoog in ons vaandel. Om dat mogelijk te maken, is er geld beschikbaar voor opleidingen. Dit kan zowel individueel, met het hele team of met al het personeel van AURO gebeuren.

Mobiliteit van de ene naar de andere school kan impulsen geven aan de ontwikkeling van individuele leerkrachten. Omdat alle personeelsleden een dienstverband bij AURO hebben, is positieve mobiliteit met behoud van je aanstelling en arbeidsvoorwaarden eenvoudig te realiseren. Met 9 scholen zijn er altijd genoeg mogelijkheden om de loopbaan een mooi vervolg te geven. Vraag bij je directeur of afdeling P&O naar de mogelijkheden.

Heb je vragen over de loonstrook, uitbetaling van salarissen of andere arbeidsvoorwaarden? Neem dan rechtstreeks contact op met Groenendijk, onze personeelsadministratie. Onze accountmanager is Kelly Heeringa.

Voor de arbozorg is AURO aangesloten bij bedrijfsartsenpost.nl. Bij vragen m.b.t. verzuim kun je contact opnemen met het Bestuurskantoor via secretariaat@stichtingauro.nl 

 

Onder het kopje Documenten op de homepage zijn een aantal relevante personeelsdocumenten opgenomen m.b.t.:

Arbeidsvoorwaarden (CAO en Uitvoeringsdocumenten in dat kader)

Het Personeels Handboek met een aantal documenten die deel uitmaken van het Personeelsbeleid